Biftek tatarský

40 dkg pravé svíčkové z úzké špičky nebo zadního masa, sůl, pepř, 1 žloutek, 1 cibule

Maso uškrábeme nožem, abychom mohli odstranit všechny blány, a pak je na strojku umeleme, nebo nožem usekáme na kaši. Přidáme sůl a pepř. Z masa upravíme bochánek, položíme na skleněnou misku, uprostřed uděláme důlek a vložíme do něho syrový žloutek z čerstvého vejce. Kolem masa upravíme kroužky cibule a do každého kroužku dáme trochu koření: papriku, pepř, hořčici apod. biftek podáváme syrový s tmavým i býlím chlebem.

Další recept – viz text Tatarský biftek originál recept

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>