Dezert z fazolí

10 dkg másla, 10 dkg moučkového cukru, 30 dkg vařených prolisovaných bílých fazolí, 1 až 2 lžíce rumu, 10 dkg opražených strouhaných oříšků nebo vlašských ořechů, vanilka, 2 lžíce kakaa, jemně prosáté strouhané sušenky podle potřeby, kakaová poleva

Máslo s cukrem třeme do pěny, přidáme vanilku, rum, strouhané ořechy a prolisované fazole. Těsto dobře promícháme a rozdělíme na dva díly. Do jednoho dílu přimícháme kakao. Ubrousek posypeme tenkou vrstvou sušenkové strouhanky a vyválíme dva stejně velké a stejně silné obdélníky. Položíme je na sebe, pevně sbalíme, dáme vychladit a polijeme kakaovou polevou. Krájíme na dílky 1 cm silné.

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>