Králík pečený s česnekem

1 králičí zadek, 1 cibule, 1 ½ lžíce másla, 3 stroužky česneku, sůl, 5 zrnek pepře, 2 zrnka nového koření, 1 rovná lžíce hladké mouky

Odblaněného králíka potřeme česnekem utřeným se solí a vložíme na rozehřátí máslo se sklovitě podušenou cibulí. Přidáme koření a dusíme mírně podlitého do poloměkka. Pak dáme bez poklice do trouby zčervenat. Šťávu necháme vysmahnout, zahustíme ji moukou, osmahneme, podlijeme vývarem a povaříme.

Přílohy: bramborové knedlíky, saláty.

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>