Skopové maso zadělávané

¾ kg skopového plecka, 1 lžíce másla, 1 středně velká cibule, 1 ½ lžíce hladké mouky, ½ až ¾ kg karotky, sůl

Na másle zpěníme drobně pokrájenou cibuli, přidáme k ní maso nakrájené na kostky, osolíme je, osmahneme a mírně podlité dusíme téměř doměkka. Pak šťávu vydusíme, zaprášíme moukou, osmahneme a znovu podlijeme. Přidáme karotku nakrájenou na kostky nebo na nudličky, podle potřeby přisolíme a přikryté dodusíme. Podáváme hodně horké a na nahřátých talířích.

Příloha: vařené brambory.

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>