Filé ze sleďů s rajčaty

4 čerstvé sledě, 1 lžíce másla, sůl, hladká mouka, 2 až 3 stroužky česneku, asi 6 rajčat, petrželová nať

Ze sleďů upravíme filé, jak je uvedeno v předchozím předpise. Osolíme je, poprášíme hladkou moukou a na másle po obou stranách opečeme. Pak filé posypeme hrubě usekaným česnekem (nikoli rozetřeným), poklademe plátky oloupaných rajčat, která trochu osolíme, posypeme usekanou petrželovou natí, pokapeme máslem a zapečeme asi 10 minut.

Přílohy: bramborová kaše, saláty nebo smažené bramborové hranolky.

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>