Majonéza s krabím masem (krabí)

Poměr: 15 dkg okořeněné majonézy, 17 dkg vařeného krabího masa (1 malá konzerva), trochu citrónové šťávy, sůl a několik kapek vorčesterské omáčky.

Postup: Z krabího masa odstraníme tenké ploché kůstky a maso nakrájíme na drobné kousky. Vložíme je do misky, pokapeme citrónovou šťávou a necháme asi 10 minut stát. K masu přidáme sůl, několik kapek vorčesterské omáčky, majonézu a vařečkou vše lehce promícháme.

Pro 3 osoby.

Úprava trvá 20 minut.

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>