Drůbeží salát

Poměr: 30 dkg masa z vařeného nebo pečeného kuřete, 20 dkg vařeného květáku, 10 dkg vařeného nebo konzervovaného zeleného hrášku, 15 dkg kyselých okurek, trošku soli a pepře, několik kapek vorčesterské omáčky a 30 – 35 dkg majonézy smetanové.

Postup: Maso z kuřete nakrájíme na jemné nudličky, květák na kostičky, dáme do mísy, přidáme na nudličky nakrájené a vymačkané kyselé okurky, zelený hrášek, osolíme, opepříme, pokapeme vorčesterskou omáčkou, dobře zamícháme a nakonec lehce promícháme s majonézou.
Hotový salát upravíme na skleněnou misku a ozdobíme rajčetem a zeleným hráškem.
Podáváme jako předkrm, jako samostatný pokrm a jako jídlo po večeři.
Příloha: Bílý chléb, housky a bílé víno.

Pro 7 osob.

Úprava trvá 1 hodinu.

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>