Ztracená vejce s remuládovou omáčkou, studená

Poměr: 6 ztracených vajec, 60 dkg krabího salátu, 1/8 litru remuládové omáčky (viz recept č. 123) hlávkový salát a citrón.

Postup: Na plochou okrouhlou mísu uděláme podstavce z krabího salátu a posázíme jej věncovitě ztracenými vejci. Vejce polijeme remuládovou omáčkou, střed mísy ozdobíme srdíčkem z hlávkového salátu a okraj podstavce citrónem, nakrájeným na plátky.
Podáváme jako předkrm, jako samostatný pokrm a jako jídlo po večeři.
Příloha: bílé pečivo a víno.

Pro 6 osob.

Úprava trvá 25 minut.

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>