Vejce s humrem

Poměr: 1 na tvrdo uvařené vejce, 8 dkg humřího masa, 5 dkg majonézy okořeněné, lžíce citrónové šťávy, hlávkový salát a citrón na zdobení.

Postup: Na skleněnou misku dáme na kousky nakrájené humří maso, posadíme do něho uvařené vejce a polijeme majonézou, kterou jsme rozředili citrónovou šťávou. Polité vejce posypeme humřím masíčkem a ze dvou stran ozdobíme hlávkovým salátem a citrónem.
Podáváme jako předkrm, jako samostatný pokrm a jako jídlo po večeři.
Příloha: bílé pečivo.

Pro 1 osobu.

Úprava trvá 10 minut.

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>