Okurky čerstvé, plněné rajčatovým pěnovým sýrem

Poměr: 6 čerstvých okurek (větší nakládačky), 60 dkg rajčatového sýra pěnového (viz recept č. 258) a zelená petržel.

Postup: Čerstvé okurky omyjeme, oloupeme, podélně rozpůlíme a jadérka vydlabeme lžičkou. Půlky okurek naplníme ozdobně vystříkaným rajčatovým sýrem pěnovým a ozdobíme zelenou petrželí.
Podáváme jako samostatný pokrm a jako jídlo po večeři.
Příloha: chléb s máslem.

Pro 6 osob.

Úprava trvá 20 minut.

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>