Krabí koktajl

Poměr: 15 dkg majonézy okořeněné, malounko nastrouhané citrónové kůry, trošku cukru, asi 1/16 l mléka, lžička koňaku, několik kapek vorčesterské omáčky, lžíce grapefruitové šťávy, 6 dkg masa z grapefruitu, 15 dkg krabího masa a šťáva z konzervovaného kraba. Trochu jemně nakrájeného kopru.

Postup: Do misky dáme majonézu a za stálého míchání přidáváme citrónovou kůru, cukr, mléko, vorčesterskou omáčku, koňak, grapefruitovou šťávu, na kostičky nakrájenou dužninu z grapefruitu, jemně rozsekané maso a šťávu z krabů. Touto směsí naplníme koktajlové skleničky a povrch posypeme jemně rozsekaným koprem. (Místo grapefruitu můžeme použít většího citrónu.)
Podáváme jako předkrm.

Příloha: Bílé pečivo.

Pro 4 osoby.

Úprava trvá 20 minut.

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>