Poměr: 15 dkg majonézy okořeněné, malounko nastrouhané citrónové kůry, trošku cukru, asi 1/16 l mléka, lžička koňaku, několik kapek vorčesterské omáčky, lžíce grapefruitové šťávy, 6 dkg masa z grapefruitu, 15 dkg krabího masa a šťáva z konzervovaného kraba. Trochu jemně nakrájeného kopru.
Postup: Do misky dáme majonézu a za stálého míchání přidáváme citrónovou kůru, cukr, mléko, vorčesterskou omáčku, koňak, grapefruitovou šťávu, na kostičky nakrájenou dužninu z grapefruitu, jemně rozsekané maso a šťávu z krabů. Touto směsí naplníme koktajlové skleničky a povrch posypeme jemně rozsekaným koprem. (Místo grapefruitu můžeme použít většího citrónu.)
Podáváme jako předkrm.
Příloha: Bílé pečivo.
Pro 4 osoby.
Úprava trvá 20 minut.
Zanechat komentář