Chlebíčky s celerem

Bílý chléb nejdříve nakrájíme na 1 cm silné krajíčky, z kterých pak okrouhlým vykrajovačem o průměru asi 7 cm vykrájíme okrouhlé chlebíčky. Potřeme je okořeněnou majonézou, do které jsme přimíchali trochu jemně usekané pažitky a zelené petržele, a na ni položíme okrouhlý plátek vařeného celeru. Okraj chlebíčků posypeme na tenké plátky nakrájenými lískovými oříšky. Na střed celeru položíme kolečko vařeného vejce, na ně posadíme tulipánek z ředkvičky a ozdobíme zelenou petrželí.

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>