Rosolové řezy z drůbeže

Poměr: Uvařená slepice, sůl, pepř, ¾ kg tekutého rosolu a hlávkový salát.

Postup: Měkké maso z uvařené slepice nakrájíme na drobno, dáme do mísy, malounko osolíme, opepříme a lehce k němu přimícháme rosol. Tuto směs nalijeme na dno pekáče asi 2 cm vysoko a postavíme do chladu, nejlépe do chladničky, aby ztuhl. Ztuhlý drůbeží rosol nakrájíme na čtverečky o straně asi 6 cm. Jednotlivé porce, ozdobené hlávkovým salátem, podáváme s remuládovou omáčkou.
Rosolové řezy z drůbeže se uplatní hlavně jako předkrm.
Příloha: Bílý chléb.

Pro 8 – 10 osob.

Úprava trvá 1 ½ hodiny.

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>