Míchaná vejce s rýží a rajčaty po italsku

Poměr: 8 míchaných vajec na másle, 30 dkg dušené rýže, 3 na kostičky nakrájená a na másle podušená rajčata, ¼ litru rajčatové omáčky (viz recept č. 787).
Plechové věncovité tvořítko.

Postup: Do udušené horké rýže lehce promícháme podušená osolená rajčata. Tuto směs napěchujeme lžící do plechového věncovitého tvořítka, máslem vymazaného, načež ji vyklopíme na okrouhlou mísu. Kolem rýžového věnce nalijeme rajčatovou omáčku a střed věnce naplníme na másle umíchanými vejci.
Podáváme jako mezichod anebo jako samostatný pokrm.

Pro 6 osob.

Úprava trvá 30 minut.

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>