Špagety s brynzou

Poměr: 30 dkg špaget, sůl, 10 dkg slaniny, 3 dkg cibuli a 20 dkg brynzy.

Postup: Špagety uvaříme v osolené vodě, scedíme a přelijeme studenou vodou. V kastrolu rozškvaříme na kostičky nakrájenou slaninu, v ní zpěníme drobě nakrájenou cibulku, vložíme do ní uvařené špagety a silně je prohřejeme. Pak do nich promícháme brynzu a ihned horké podáváme.
Podáváme jako samostatný pokrm.

Příloha: Saláty ze syrové zeleniny.

Pro 4 osoby.

Úprava trvá 35 minut.

Nepřehlédněte! Velkou část receptů na přípravu pokrmů, v níž je použito sýra, jako jsou sýrové polévky, pokrmy z vajec, zelenin, hub, ryb, mas apod., najdete v příslušných statích.

Štítky:  , , ,

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>