Vepřové kotlety se zeleninou I

4 vepřové kotlety, 1 lžíce másla, ½ cibule, 1 mrkev, 1 petržel, ½ celeru, kousek kapusty nebo zelí, sůl, pepř, vývar z kostí

Na másle zpěníme pokrájenou cibuli a opečeme na ní naklepané osolené kotlety. Zeleninu očistíme a nakrájíme na kolečka, kapustu nebo zelí na nudličky. Do vymaštěné ohnivzdorné misky dáme vrstvu zeleniny, slabě ji opepříme a položíme na ni opečené kotlety. Přikryjeme je opět vrstvou zeleniny, pokapeme máslem a zalijeme trochou polévky. Přikryté dusíme doměkka.

Přílohy: opečené brambory.

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>