Bifteky se slaninou a vejci po americku

Poměr: 6 hotových bifteků (viz recept č. 1080), 6 smažených vajec (viz recept č. 860), 6I plátků prorostlé (anglické) slaniny, 1/8 litru kečupu a zelená petržel.

Postup: Na nahřátý talíř nebo na plochou stříbrnou misku dáme biftek pečený na sádle nebo na oleji. Na biftek položíme nejdříve opečenou slaninu, pak smažené vejce, přelijeme kečupem a posypeme jemně rozsekanou zelenou petrželí. Kolem bifteku rozložíme smažené brambory. Šťávu, kterou jsme přikořenili vorčesterskou omáčkou, podáváme zvlášť v omáčníku.
Podáváme jako hlavní chod.

Pro 6 osob.

Úprava trvá 30 minut.

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>