Černý kořen s majonézou

Poměr: 40 dkg černého kořene, šťáva z půlky citrónu, 25 dkg majonézy okořeněné nebo majonézy smetanové.

Postup: Syrový, očištěný černý kořen jemně nastrouháme, ihned pokapeme citrónovou šťávou a promícháme majonézou. Dáme na skleněnou misku a ozdobíme červenou řepou uvařenou na kyselo, a hlávkovým salátem.
Podáváme jako předkrm anebo jako přílohu k masům pečeným po anglicku, biftekům, k pečeným a smaženým rybám apod.
Příloha: bílé pečivo.

Pro 6 osob.

Úprava trvá 15 minut.

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>