Dršťky s paprikovou omáčkou po maďarsku

Poměr: Uvařené dršťky (viz Dršťky zadělávané č. 1089) a ¾ litru husté maďarské (paprikové) omáčky (viz recept č. 764).

Postup: Uvařené, měkké a na tenké nudličky nakrájené dršťky dáme do kastrolu, zalijeme maďarskou omáčkou a za stálého míchání asi 20 minut podusíme. Před podáváním můžeme každou jednotlivou porci drštěk posypat zelenou paprikou na kostičky nakrájenou a podušenou na másle.
Podáváme jako samostatný pokrm.

Příloha: Vařené brambory nebo slané rohlíky.

Pro 6 osob.

Úprava trvá 4 ½ hodiny.

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>