Guláš z husích žaludků

Poměr: 75 dkg husích žaludků, 7 dkg husího sádla, 15 dkg cibule, sladká mletá paprika, sůl, trochu kmínu, majoránky a mletého pepře, stroužek česneku, 2 dkg hladké mouky a vývar z kostí.

Postup: Očištěné husí žaludky dobře omyjeme a nakrájíme na větší kousky. Dále je upravujeme jako guláš z hovězího masa bez bramborů (viz recept č. 1273), avšak s tím rozdílem, že žaludky nepražíme, pouze je podlité trochou vody nebo vývaru dusíme.
Podáváme jako přesnídávku anebo jako samostatný pokrm.

Příloha: Brambory, rýže, chléb, rohlík a salát ze syrové zeleniny.

Pro 6 osob.

Úprava trvá 1 ½ hodiny.

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>