Hovězí pečeně hořčičná

Připravíme si „Hovězí šťavnatou pečeni“, viz recept č. 1068. Upečené maso nakrájíme na plátky a úhledně narovnáme na mísu. Do zahuštěné šťávy z pečeně přidáme 5 dkg hladké hořčice, několik kapek vorčesterské omáčky, trochu podusíme, část omáčky přelijeme přes nakrájené maso a část podáváme v omáčníku.
Podáváme jako hlavní chod.

Příloha: Vařené brambory, dušená rýže, houskové nebo žemlové knedlíky a salát.

Pro 6 osob.

Úprava trvá 2 ½ hodiny.

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>