Jablkový salát

Poměr: 80 dkg sladkých křehkých jablek, 2/10 l cukrového roztoku s příchutí citrónu, 2 lžíce citrónové šťávy a malé množství umleté skořice.

Postup: Oloupaná jablka nakrouháme na nudličky, dáme do misky, pokapeme citrónovou šťávou a posypeme trochou skořice. Na jablka nalijeme cukrový roztok, opatrně promícháme a postavíme na dvě hodiny do chladu.
Podáváme k masům pečeným a smaženým, k pečené a smažené drůbeži a ke zvěřině.

Pro 5 osob.

Úprava trvá 20 minut.

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>