Karbanátky pečené, jarní

Poměr: 12 upečených karbanátků (viz recept č. 1301), ½ kg bramborové kaše, 12 tulipánků z ředkviček a hlávkový salát.

Postup: Na nahřátou mísu narovnáme vedle sebe upečené karbanátky a trochou připravené šťávy je přelijeme. Horkou bramborovou kaši naplníme do sáčku s větší hvězdičkovitou trubičkou a na každý karbanátek vystříkáme větší hvězdici. Do středu hvězdice zasadíme tulipánek z ředkvičky a mísu ozdobíme hlávkovým salátem.
Za přílohu volíme dušenou zeleninu nebo salát ze syrové zeleniny.

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>