Kaviárové medailónky

Z bílého chleba (veky) nakrájíme plátky asi centimetr silné a vykrájíme z nich kolečka malým okrouhlým vykrajovačem o průměru tří centimetrů. Tato malá kolečka buď v dostatečném množství tuku vysmažíme do zlatova, anebo je na suchém plechu v horké troubě prudce po obou stranách opečeme. Povrch okraje vychladlých koleček (topinek) ozdobíme vystříkanými hvězdičkami z majonézy ke zdobení a střed naplníme dobře vychlazeným kaviárem.

Na stříbrnou nebo skleněnou mísu dáme papírový ubrousek a na něj vkusně upravíme kaviárové medailónky.

Znamenitá pochoutka k čaji a vínu.

Štítky:  ,

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>