Kořeněná omáčka (Sauce ravigote)

Připravíme si holandskou omáčku (viz recept č. 772), do které přidáme 2 lžíce bílého vína, lžičku cibulové šťávy, vymačkané z nastrouhané cibule, 1 malou nastrouhanou kyselou okurku, několik jemně rozsekaných kapar, trochu rozsekané zelené petržele a několik kapek vorčesterské omáčky. Hotovou omáčku ve vodní lázni nahřejeme a lehce promícháme.
Podáváme ji k rybám pečeným na roštu, k rybám vařeným, dušeným, pečeným a smaženým, k vaječným pokrmům apod.

Pro 6 osob.

Úprava trvá 30 minut.

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>