Potřebné: 1 konzerva krabího masa (Chatky), francouzský nebo bramborový salát (asi 30 dkg), majonéza okořeněná, citrón, 1 malá štíhlá čerstvá okurka.
Postup: Na hlubší skleněnou misku upravíme podstavec ze salátu. Z krabího masa odstraníme tenké ploché kůstky a maso narovnáme na salátový podstavec. Povrch krabího masa mřížkovitě přestříkáme majonézou. Ze dvou stran zastrčíme do salátu po jednom dílku citrónu. – Čerstvou, neoloupanou malou okurku nakrájíme podélně na tenké plátky, které v půli přehneme a zastrčíme mezi dílky citrónu do salátu.
Podáváme jako předkrm nebo jako samostatný pokrm.
Příloha: Chléb nebo bílé pečivo.
Pro 2 osoby.
Úprava trvá 25 minut
Zanechat komentář