1 králičí zadek 1 lžíce drobně pokrájené slaniny, 1 lžíce másla 1 cibule, petrželová nať, 3 hrsti špaget, 6 rajčat, 5 dkg strouhaného parmezánu, 3 lžíce strouhané housky, tuk na pekáč¨
Slaninu vyškvaříme, přidáme máslo a drobně pokrájenou cibuli, osmahneme a přidáme částečně vykostěný králičí zadek. Osolíme, opepříme, přidáme usekaný česnek, 1 lžíci petrželové natě a dusíme nejdříve bez podlévání, pak podlijeme. Špagety uvaříme zvlášť, zapékací kastrol silně vymastíme, dáme do něho vrstvu špaget, vrstvu masa se šťávou, kolečka oloupaných rajčat, posolíme, posypeme sekanou petrželovou natí a pokryjeme znovu vrstvou špaget.
Zanechat komentář