Lososový sýr pěnový

Poměr: 30 dkg měkkého prolisovaného tvarohu, 10 dkg másla, trošku soli, půl lžičky nastrouhané cibule, 10 dkg prolisovaného uzeného lososa a osminu litru šlehačky.

Postup: V misce utřeme máslo do pěny a přidáme k němu tvaroh, sůl, cibulku, prolisovaného lososa a vařečkou dobře promícháme. Potom přidáme ušlehanou smetanu a směs lehce prošleháme. Hotový sýr upravíme na misku a ozdobíme malými kornoutky z lososa a zelenou petrželí.
Podáváme jako samostatný pokrm nebo ho používáme jako pomazánky na chlebíčky, po případě k ozdobnému stříkání.

Pro 4 osoby.

Úprava trvá 15 minut.

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>