Maďarská polévka okurková

Poměr: Asi 30 dkg vařené rýže, 1 menší čerstvá okurka, 1 zelená a 1 červená paprika, 1 litr hovězího vývaru světlého (viz recept č. 627).

Postup: Uvařenou rýži napěchujeme do vodou vypláchnuté malé sběračky a vyklopíme ji na střed polévkového talíře. Kolem rýže dáme na kostičky nakrájenou čerstvou okurku, promíchanou s kostičkami z červené a zelené papriky a opatrně dolijeme horkým vývarem.

Pro 4 osoby.

Úprava trvá, máme-li připravený vývar, 20 minut.

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>