Majonéza s humřím masem (humří)

Poměr: 10 dkg okořeněné majonézy, 15 dkg vařeného humřího masa, trochu citrónové šťávy, soli a vorčesterské omáčky.

Postup: Z čerstvě uvařeného nebo ve vlastní šťávě konzervovaného humra odstraníme z klepet kůstky, maso nakrájíme na menší kousky, vložíme je do misky a pokapeme citrónovou šťávou. Necháme asi 10 minut stát. Pak k masu přidáme sůl, několik kapek vorčesterské omáčky, majonézu a vařečkou vše lehce promícháme.
Obměna: stejným způsobem upravujeme i majonézu s langustím nebo račím masem.

Pro 2 osoby.

Úprava trvá 20 minut.

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>