Okurky kyselé, plněné

Poměr: 12 větších kyselých okurek, 60 dkg vlašského salátu, 12 plátků kmínové vepřové pečínky, 2 na tvrdo uvařená vejce a 1 dkg kaviáru.

Postup: Z kyselých okurek seřízneme podélně vršek (asi čtvrtinu okurky), vnitřek vydlabeme lžičkou a dutinu okurek naplníme vlašským salátem. Na střed naplněných okurek položíme přehnutý plátek z pečínky, k tomu přiložíme 1/6 uvařeného vejce a ozdobíme kaviárem.
Podáváme jako předkrm nebo jako samostatný pokrm.
Příloha: chléb.

Pro 6 osob.

Úprava trvá 15 minut.

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>