Omeleta ze zbytků vařeného uzeného masa (pro 1 osobu)

½ šálku drobně pokrájeného masa, 2 menší vařené brambory, sůl, 2 vejce, ½ lžíce másla, 1 rajče

Na másle osmahneme maso a pokrájíme brambory, osolíme je a popřípadě i opepříme. Horkou směs zalijeme rozkvedlaným osolenými vejci a upečeme omeletu. Sesuneme ji na talíř, přeložíme v půli a ozdobíme plátky rajčete.

Příloha: bílý nebo tmavý chléb.

Poznámka: vejce můžeme nastavit 1 až 2 lžícemi vody, zabráníme tak přelomení omelety při přehnutí.

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>