Ovesná kaše s vejci

Poměr: Ovesná kaše (viz recept č. 1377), 6 dkg másla, 5 dkg cibule, 4 vejce, sůl, trochu mletého pepře a pažitka.

Postup: Nejdříve si připravíme ovesnou kaši. Potom v kastrole na rozpáleném sádle osmažíme drobně nakrájenou cibuli, přidáme k ní ovesnou kaši, rozkvedlaná vejce, přisolíme, popř. opepříme a mícháme tak dlouho, až vejce ztuhnou. Jednotlivé porce kaše posypeme jemně rozsekanou pažitkou.
Podáváme jako samostatný pokrm.

Příloha: Salát ze syrové zeleniny.

Pro 6 osob.

Úprava trvá 45 minut.

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>