Pikantní telecí mozeček, studený, na topinkách

Poměr: 3 uvařené telecí mozečky, 6 opečených krajíčků bílého chleba, 6 filátek ze sardelí, 10 dkg majonézy okořeněné a na zdobení rajčata a zelená petržel.

Postup: Uvařené a vychladlé mozečky nakrájíme na plátky, položíme je na opečené krajíčky chleba a úhledně rozložíme na mísu. Povrch mozečkových řezů obložíme filátky ze sardelí a ozdobíme majonézou, vystříkanou pomocí sáčku a hvězdičkovité trubičky. Okraje mísy ozdobíme rozčtvrcenými rajčaty a zelenou petrželí.
Podáváme jako předkrm nebo jako samostatný pokrm.

Pro 6 osob.

Úprava trvá 30 minut.

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>