Polévka z drůbežího vývaru studená

Chicken and wild rice soup

Poměr: 1 ½ l vývaru ze slepice, 10 dkg masa ze slepice a 8 dkg vařeného nebo konzervovaného zeleného hrášku.

Postup: Nejdříve si připravíme vývar ze slepice. Hotový vývar, zbavený dokonale tuku, dobře v chladničce vychladíme. Pak jej nalijeme do koflíků, přidáme vařené, na kostičky nakrájené slepičí maso a zelený hrášek, a podáváme.

Příloha: měsíčky nebo slaměnky z lístkového těsta.
Pro 6 osob.

Úprava trvá 2 ½ hodiny.

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>