Použití vařených těstovin

Vařené těstoviny, zejména tzv. příkrmové, jako jsou široké nudle, flíčky, těstovinová rýže, makaróny, makaronetky, mušle, kolínka, špagety apod. se hodí jako příkrm ke každému masu s přírodní šťávou, dále pak k masům s rajčatovou omáčkou, k masům zadělávaným, k rybím a zeleninovým pokrmům atd.
Zvláště jsou vhodné ke guláši, paprikáši, perkeltu, k ragú, k dušeným pokrmům upraveným ze sekaného masa, dušeným závitkům a také i k některým druhům zeleniny.
Přidáním vhodných přísad k vařeným těstovinám získáme také hodnotné samostatné pokrmy.

Štítky:  

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>