Rajčatový sýr pěnový

Poměr: 30 dkg měkkého prolisovaného tvarohu, 10 dkg másla, trochu soli, cukru, 10 dkg kečupu a osminu litru šlehačky.

Postup: V misce utřeme máslo do pěny a přidáme k němu tvaroh, sůl, cukr a kečup a vařečkou vše dobře promícháme. Potom přidáme ušlehanou smetanu a směs metlou lehce prošleháme. Hotový sýr upravíme na mísu, ozdobíme hlávkovým salátem, na dílky rozkrájeným rajčetem a čerstvou okurkou. Podáváme jako samostatný pokrm nebo ho používáme jako pomazánky na chlebíčky, popřípadě k ozdobnému stříkání.

Pro 4 osoby.

Úprava trvá 15 minut.

Štítky:  , , ,

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>