Roštěnec pečený po anglicku, studený, s chřestovou majonézou

Potřebné: Pečený roštěnec (viz recept č. 1085), 80 dkg majonézy s chřestem (viz recept č. 115) a hlávkový salát.

Postup: Upečený, dobře vychladlý roštěnec nakrájíme na tenké plátky, v půli je přeložíme a věncovitě urovnáme na větší okrouhlou mísu. Střed mísy vyložíme lístečky hlávkového salátu, na které dáme majonézu s chřestem. (Místo majonézy s chřestem můžeme vzít francouzský salát.)
Podáváme jako předkrm.

Příloha: Bílé pečivo.

Pro 8 – 10 osob.

Úprava trvá 20 minut.

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>