Roštěnky dušené v mléce

4 roštěnky, 1 lžíce másla, šálek mléka, 1 malá cibule, 1 lžíce sekané petrželové nati, 2 sardele, ¼ l kyselé smetany, 1 lžíce polohrubé mouky, sůl

Roštěnky na okraji nařízneme, naklepeme je, mírně osolíme a opečeme po obou stranách na másle. Pak je podlijeme do roviny mlékem, přikryjeme a necháme mléko vydusit. Do zbylé šťávy přidáme usekanou cibuli, petržel, sardelky a necháme vše zpěnit. Nakonec přilijeme smetanu s rozkvedlanou moukou a znovu zapečeme.

Přílohy: dušené brambory, jemné noky z odpalovaného těsta.

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>