Roštěnky na paprice se smetanou

4 silnější roštěnky, 1 lžíce másla, hladká mouka, středně velká cibule, sůl, lžička sladké papriky, ¼ l kyselé smetany, 1 lžíce polohrubé mouky

Okraje roštěnek odkrojíme, maso naklepeme a osolíme. Na kastrole rozpálíme máslo a roštěnky poprášené hladkou moukou na něm krátce po obou stranách opečeme a vyjmeme je. V másle osmahneme drobně pokrájenou cibuli, přidáme papriku, zamícháme ji do tuku, vložíme roštěnky a za občasného podlévání je dusíme doměkka. Nakonec přilijeme smetanu s rozmíchanou moukou a omáčku krátce povaříme.

Přílohy: noky, těstoviny, rýže.

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>