Salát z mixed pickles

Poměr: Zelenina uvařená s octem, a to: 15 dkg červené řepy, 15 dkg květáku, 15 dkg mrkve, 15 dkg petržele, 15 dkg kyselých okurek a 25 dkg hořčičné omáčky (viz recept č. 120).

Postup: Zeleninu uvařenou na kyselo spolu s okurkami nakrájíme na kostičky, dáme do misky a promícháme hořčičnou omáčkou. Upravíme na skleněnou misku a ozdobíme.
Podáváme jako přílohu k smaženým telecím nožičkám, k rostbífu, anglické svíčkové, smaženým nebo na roštu pečeným vepřovým kotletám, rybám pečeným na roštu a smaženým.

Pro 8 osob.

Úprava trvá 1 ¼ hodiny.

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>