Sójové boby vařené, s omáčkou

Poměr: 70 dkg vařených sójových bobů (viz recept č. 1409) a 4/10 litru omáčky: maďarské, žampiónové nebo rajčatové. (Všechny vyjmenované druhy omáček naleznete ve stati „Teplé omáčky“, viz č. 754).

Postup: Uvařené sójové boby zbavíme pokud možno slupek, zamícháme do některé z uvedených omáček a silně prohřejeme. Podáváme ponejvíce jako příkrm k vařenému nebo dušenému hovězímu masu.

Pro 6 osob.

Úprava trvá, máme-li sójové boby a omáčku uvařené, asi 15 minut.

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>