Poměr: 30 dkg sójových bobů (asi 70 dkg vařených), 9 dkg cibule, 1/6 l octa, 2 lžíce oleje, sůl, pepř a trochu cukru, ev. trochu vorčesterské omáčky, a 1/16 l vody.
Postup: Uvařené, vychladlé sójové boby (viz recept č. 1409) dáme do misky, přidáme jemně nakrájenou cibulku, osolíme, opepříme, pocukrujeme, přilijeme ocet, olej, vodu a trošku vorčesterské omáčky a dobře promícháme.
Velmi chutná příloha k vařenému hovězímu žebru, k pečeným masům, jako je sekaná pečeně, karbanátky, hovězí šťavnatá pečeně, biftek, vepřová kotleta pečená na oleji, přírodní řízek, a k pečeným a smaženým rybám, k omeletě se šunkou, k smažené zelenině atd.
Pro 6 osob.
Úprava trvá 3 hodiny.
Zanechat komentář