Špagety vařené, s citrónem a strouhanou houskou

Poměr: 45 dkg špaget, 4 litry vody, 5 dkg soli, půlka citrónu, 15 dkg másla, 6 dkg strouhané housky. – 6 rajčat a trochu zelené petržele.

Postup: Vcelku vařené, studenou vodou prolité a odkapané špagety promícháme s kůrou nastrouhanou z poloviny citrónu a citrónovou šťávou a trochu přisolíme. Špagety dáme na nahřátou hlubší mísu a přelijeme máslem, v němž jsme osmažili strouhanou housku. Mísu ozdobíme menšími podušenými rajčaty a snítkami zelené petržele.
Podáváme jako samostatný pokrm.

Pro 6 osob.

Úprava trvá 30 minut.

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>