Telecí hrudí smažené I

60-70 dkg hrudí, sůl, hladké mouky podle potřeby, 2 vejce, strouhaná houska, olej na smažení

Maso vykostíme, opláchneme, v mírně osolené vodě je povaříme do měkka a necháme okapat. Pak maso osušíme, osolíme, v celku je obalíme v mouce, v rozšlehaných vejcích, ve strouhané housce a vložíme do rozpáleného oleje. Smažíme je zvolna po obou stranách. Usmažené hrudí nakrájíme na porce a podáváme je obložené dílky citrónu.

Přílohy: brambory na různé způsoby, dušená zelenina a saláty.

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>