Telecí řízky se zeleninou

4 telecí řízky, 3 stroužky česneku, sůl, lžička sekané petrželové natě, 1 lžička hladké mouky, 3 větší rajčata, 1 paprika, 1 lžíce másla

Řízky odblaníme, naklepeme a potřeme je česnekem dobře utřeným se solí. Poprášíme je hladkou moukou, na rozpáleném másle je po každé straně 3 minuty opékáme. Pak je přendáme na mísu, do šťávy přidáme nakrájenou papriku a oloupaná nakrájená rajčata. Zeleninu krátce podusíme a přelijeme přes řízky. Ozdobíme petrželovou natí.

Přílohy: brambory dušené nebo smažené.

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>