Telecí řízky zapečené se sýrem

4 telecí řízky, sůl, 1 lžíce másla, 1 malá cibule, 2 sardele, 1 lžíce kaparů, 1 lžíce usekané petrželové natě, šálek kyselé smetany, 3 lžíce strouhaného parmezánu

Řízky na okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme a na jedné straně je potřeme směsí z usekané cibule, petržele, kaparů a vykostěných utřených sardelí. Vložíme je do vymaštěné zapékací mísy a pečeme doměkka za mírného podlévání. Hotové řízky pokryjeme smetanou, posypeme parmezánem a zapečeme je dorůžova.

Přílohy: brambory posypané petrželí nebo smažené bramborové hranolky.

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>