Tvarohová nádivka

Poměr: 35 dkg měkkého tvarohu, 5 dkg másla, 6dkg cukru s vanilkou, 2 žloutky, 2 dkg strouhané housky nebo 2 lžíce mléka, trochu nastrouhané citrónové kůry a 2 bílky.

Postup: V misce utřeme máslo, cukr a žloutky do pěny, přidáme prolisovaný tvaroh, vanilkový cukr, citrónovou kůru, strouhanou housku (je-li nádivka hustá, přidáme mléko) a nakonec přimícháme tuhý sníh ušlehaný z bílků.
Asi 50 dkg nádivky

Úprava trvá 10 minut.

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>