Upotřebení a podávání speciálních majonéz

Většiny uvedených speciálních majonéz používáme k přípravě plněných vajec, plněných rajčat, k přípravě obložených chlebíčků, podáváme je jako předkrm, samostatný pokrm a jako jídlo po večeři.
Podáváme-li je samostatně, upravujeme je na skleněné talířky nebo do hlubších skleněných mis a zdobíme je hlávkovým salátem, citrónem, vařeným vejcem, zelenou petrželí, ředkvičkou, rajčetem apod. Ke speciálním majonézám podáváme vždy bílé pečivo, například bílý chléb, veku, housky a slané tyčinky. Z nápojů se k majonézám hodí nejlépe bílé víno.

Štítky:  

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>