Ústřice v paštičkách

Poměr: 6 ústřic, 6 dkg kaviáru, trošku bílého pepře a citrónové šťávy, – 6 malých paštiček z lístkového těsta (viz recept č. 1431) a zelená petržel.

Postup: Tělíčka ústřic zbavíme vousu. Paštičky z lístkového těsta naplníme kaviárem, na něj položíme připravenou ústřici, nepatrně opepříme a pokapeme citrónovou šťávou. Takto naplněné paštičky upravíme na mísu a ozdobíme zelenou petrželí.
Podáváme jako předkrm.

Pro 3 osoby.

Úprava trvá 20 minut.

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>